Llengües

Suscríbete

Subscriu-te

Apunta't i rebràs puntualment la informació sobre els nostres cursos.

 

Descarrega
els nous cursos:

Descarga los nuevos cursos

Connecta amb nosaltres:

Facebook

Llengües - Anglès

Les classes s’imparteixen en Anglès en grups reduïts de 8 a 10 alumnes, fem avaluació continua i presentem els alumnes a Exàmens de Càmbridge.

• P5 i 1er de Primària
Venen un dia a la setmana durant 1 hora i 30 minuts. Els alumnes s’inicien en la llengua de manera natural amb jocs, cançons i situacions quotidianes típiques per la seva edat.
• 2n a 5è de Primària
Venen tres hores a la setmana repartides den dos dies (classes de 1 hora i 30 minuts). Els alumnes aprenen la llengua de manera natural en tres nivells: STARTERS, MOVERS i FLYERS.
• 6è de Primària a 2n d'ESO
Venen tres hores a la setmana repartides en dos dies (classes de 1 hora i 30 minuts). Es tracten tots els aspectes de la llengua posant especial ènfasi en la comunicació oral i la gramática escrita. També es treballen aspectes i temes d’actualitat per tal de controlar el desenvolupament de l’alumne i que assoleixi el nivell de KET.
• 2n d'ESO a 4rt d'ESO
Venen tres hores a la setmana repartides en dos dies (classes de 1 hora i 30 minuts). Es tracten tots els aspectes de la llengua posant especial ènfasi en la comunicació oral i la gramática escrita. També es treballen aspectes i temes d’actualitat per tal de controlar el desenvolupament de l’alumne i que assoleixi el nivell de PET.
•1r y 2n de BATXILLERAT
Venen tres hores a la setmana repartides en dos dies (classes de 1 hora i 30 minuts). Es tracten tots els aspectes de la llengua posant especial ènfasi en la comunicació oral i la gramática escrita. També es treballen aspectes i temes d’actualitat per tal de controlar el desenvolupament de l’alumne i que assoleixi el nivell de FCE. Intentem que els nostres alumnes comencin la Universitat amb una titulació mínima del FCE, a poder ser del CAE.
•Adults
Venen tres hores a la setmana repartides en dos dies (classes de 1 hora i 30 minuts). Es tracten tots els aspectes de la llengua posant especial ènfasi en la comunicació oral i la gramática escrita. També es treballen aspectes i temes d’actualitat per tal de controlar el desenvolupament de l’alumne i que assoleixi un nivell adequat per la seva formació o lloc de treball.
•Classes particulars
Són classes indivudualitzades i personalitzades on l’alumne pot decidir la manera de l’aprenentatge. Van dirigides tan a nens com a adults que necessitin reforçar l’anglès de manera intensiva. Són ideals per la seva flexibilitat d’horari proposant un planning d’assistència. Són preus per hora que varien segons si són un o més alumnes fins un màxim de quatre. En cas que l’alumne no pugui assistir a una classe, no se li cobrarà sempre i quan avisi amb 24 hores d’antelació.

Tornar amunt »

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.