Suscríbete

Subscriu-te

Apunta't i rebràs puntualment la informació sobre els nostres cursos.

 

Descarrega
els nous cursos:

Descarga los nuevos cursos

Connecta amb nosaltres:

Facebook

Tècniques d'estudi

• De P5 a 6è de primària
Són classes de màxim 8 alumnes concentrats en tres cursos per aula on ajudem a l’alumne a solventar els seus dubtes, mancançes i a preprarar els seus exàmens. El professor fa un seguiment de cada alumne i li dóna material extra per tal de reforçar l’àrea necesaria i incidir en els seus punts febles. Es treballen totes les matèries especialment aquelles on l’alumne presenta més dificultats. Es fa un seguiment curricular de l’alumne en constant comunicació amb els pares, tutors i professors de la seva escola per tal d’assolir un major rendiment i estimulació de l’alumne.
• De 1r a 4rt de la ESO
Són classes de màxim 8 alumnes per aula on ajudem a l’alumne a solventar els seus dubtes, mancançes i a preprarar els seus exàmens. El professor fa un seguiment de cada alumne i li dóna material extra per tal de reforçar l’àrea necesaria i incidir en els seus punts febles. Es treballen totes les matèries especialment aquelles on l’alumne presenta més dificultats. Es fa un seguiment curricular de l’alumne en constant comunicació amb els pares, tutors i professors de la seva escola per tal d’assolir un major rendiment i estimulació de l’alumne. Si cal incidir en alguna asignatura específica es pot recorrer a les classes particulars.
• Batxillerat i preparació a la selectivitat
Són classes de màxim 8 alumnes per aula diferenciant el batxillerat científic, tècnic i social. Ajudem a l’alumne a solventar els seus dubtes, mancançes i a preprarar els seus exàmens. El professor fa un seguiment de cada alumne i li dóna material extra per tal de reforçar l’àrea necesaria i incidir en els seus punts febles. Es treballen totes les matèries especialment aquelles on l’alumne presenta més dificultats. Es fa un seguiment curricular de l’alumne en constant comunicació amb els pares, tutors i professors de la seva escola per tal d’assolir un major rendiment i estimulació de l’alumne. Si cal incidir en alguna asignatura específica es pot recorrer a les classes particulars. Es prepara a l’alumne pel seu objectiu final: la proba de Selectivitat.
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.